ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ
ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Άγιος Δημήτριος Αττικής - Εύβοια

Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στα συστήματα σκίασης και στις τέντες, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστημάτων σκίασης, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τέντες με βραχίονα
  Τέντες κασέτα με βραχίονα
  Τέντες Κάθετες
  Tέντες Κασονέτο Κάθετες
  Τέντες με Αντιρίδες
  Τέντες με Μπρατσάκια
  Τέντες Καποτίνα
  Πέργκολες
  Τεντοπέργκολες
  Ειδικές Κατασκευές
 
Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση τεντών, παντός τύπου, σε οικίες, εξοχικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και σε κάθε χώρο στην Αττική, την Εύβοια και στα νησιά του Αιγαίου.

Με σκοπό να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη, μπορούμε να σας παρέχουμε συστήματα σκίασης με την τεχνολογία αυτοματισμών. Σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης καθώς τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου.