ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Άγιος Δημήτριος Αττικής - Εύβοια

Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ” η οποία βρίσκεται στον Άγιος Δημήτριος Αττικής, δραστηριοποιείται από το 2008 με συστήματα σκίασης, αλουμινοκατασκευές καθώς και με σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική, την Εύβοια και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Διαθέτοντας μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρου του αλουμινίου, μπορούμε να σας προτείνουμε λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.
 

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Στον εκθεσιακό μας χώρο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας άνετη και λειτουργική.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με συστήματα σκίασης, αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αττική, την Εύβοια και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου. Έτσι έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που μας επιτρέπει να φέρουμε σε πέρας σε πέρας ακόμα και τα πιό απαιτητικά έργα.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το έργο μας με βάση την πολυετή γνώση που έχουμε στο χώρο και να παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις αλλαγές που απαιτούν οι νέες εποχές.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου.