ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ | Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Άγιος Δημήτριος Αττικής - Εύβοια

Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, διαθέτοντας πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα του σιδήρου, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Με αγάπη και μεράκι αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση οποιασδήποτε μεταλλικής ή ανοξείδωτης κατασκευής επιθυμείτε σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική, την Εύβοια και στα νησιά του Αιγαίου.

Όλες οι σιδηροκατασκευές μας χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ, λειτουργικότητα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. 
 

 


 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Αυλόπορτες
  Κάγκελα Μπαλκονιών
  Κάγκελα Περίφραξης
  Μεταλλικές Σκάλες
  Στέγαστρα - Πέργκολες
  Πατάρια
  Ασφάλειες παραθύρων
  Γκαραζόπορτες
 
Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στις σιδηροκατασκευές, μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε τύπου και μορφής σιδηροκατασκευής δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στο χώρο σας και καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Παράλληλα σας προσφέρουμε ποικιλία μοντέρνων και κλασικών σχεδίων και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου.