ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ | Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Άγιος Δημήτριος Αττικής - Εύβοια

Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΑΛΟΥΜΙΝΙΟ” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, είναι πάντα δίπλα σας, με αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη, όσον αφορά την μόνιμη ή εξοχική σας κατοικία, αλλά και το κατάστημα ή την ξενοδοχειακή σας μονάδα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει κάθε είδους ειδικές κατασκευές αλουμινίου και μπορεί να αντεπεξέλθουμε ακόμη και στα πιο απαιτητικά σχέδια και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην Αττική, την Εύβοια και στα νησιά του Αιγαίου.
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε:
 
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Σίτες
  Ρολά
  Κάγκελα
  Πέργκολες Αλουμινίου
  Γκαραζόπορτες
 
Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε.

Στόχος μας είναι η παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και προϊόντων αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας, σε μια ευρεία γκάμα, που καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών μας. Επενδύουμε στην ποιότητα και την τεχνογνωσία, προσφέροντας παράλληλα ένα εύρος υπηρεσιών με συνέπεια και αξιοπιστία.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου.